Bestuur

Célien Wirix

(voorzitter)

Mijn naam is Célien Wirix geboren en getogen in Sprundel maar via een omweg via Breda neergestreken in Hoeven. Hier woon ik samen met mijn vriend en ons zoontje Nox. Jaren geleden ben ik gestart met dansen bij Carmencita toen ik mijn vleugels wat meer ging uitslaan en in Etten Leur naar school ging ben ik even gestopt met dansen maar de vereniging kon ik niet missen kwam ik achter. Ik ben daarom in het bestuur gegaan, dat doe ik inmiddels 12 jaar. Maar het dansen begon toch weer te kriebelen en ook daar ben ik weer mee gestart. Inmiddels dan ik alweer jaren en is de combinatie tussen zelf dansen en bestuur erg leuk. Ik hoop dit nog wel even vol te houden en de vereniging steeds te blijven vernieuwen.

Linda van Schoonhoven

(Ledenadministratie)

Mijn naam is Linda en ik ben al ruim 20 jaar lid van deze geweldig leuke dansvereniging, en al weer 11 jaar bestuurslid, omdat ik zo hoop dat iedereen bij Carmencita veel plezier kan beleven. Het is zo leuk om alles te organiseren, maar de jaarlijkse voorstelling is natuurlijk wel het hoogtepunt van ieder dansseizoen. De voorbereidingen, brainstormen, kleding naaien, boodschappen doen en uiteindelijk een super optreden kunnen geven!

Wat heb ik in die 20 jaar toch veel leuke dingen meegemaakt. Van voorstellingen, kerstparade’s en ritmefestival tot straatfestival, adje’s sterrenrevue en andere leuke dingen tussendoor. Wat voor mij een van de mooiste momenten was op onze trouwdag toegedanst worden tijdens de dienst in de Basiliek en op het feest, zo mooi. We hebben een hecht groepje gekregen na al die jaren samen dansen.
Inmiddels dus getrouwd en 2 zoontjes van 1,5 en 3,5 jaar, dus geen tijd om me nog te vervelen. Ik hoop nog veel mooie momenten mee te maken met Carmencita.

Nikki van Hoof

(website/social media)

Hoi Allemaal!

Ik ben Nikki van Hoof, liefhebbende vrouw, moeder van 2 kinderen, Guus en Esmee en eigenaresse van kinderopvang Nikkids.

Ik dans al vanaf mijn 7e jaar. In 2012 ben ik naar Rucphen verhuisd. Dit is best wel een eindje van mijn geboortedorp Mariaheide vandaan dus ging ik op zoek naar een nieuwe dansvereniging. Ik heb Linda een mailtje gestuurd en ik kon direct mee doen! Dat vind ik ook de kracht van Carmencita. Iedereen is welkom en dat maakt het zo gezellig!

Elk jaar zetten we met z’n allen een prachtige voorstelling in elkaar! De kleding verzorg ik samen met veel hulp al een paar jaar.

Ik denk graag mee en regelen zit ook wel een beetje in mijn bloed dus zet ik me graag in als bestuurslid van Carmencita.

Hélène Sacharias

(penningmeester)