Bestuur

vlnr: Linda, Anne, Leslie, Nikki, Esther en Esther

Voorzitter
Leslie Moerkens

Mijn naam is Leslie Moerkens, papa van twee zonen (Lewis en Julien), getrouwd met mijn vakantieliefde en woonachtig in het mooie Sprundel. Geboren in het jaar 1987 en in het dagelijkse leven bouwkundig aannemer van beroep.
Onze oudste zoon Lewis danst sinds groep 2 van de basisschool met veel plezier bij Carmencita!
Voor ons is het ronduit geweldig om te zien hoe een jaar dansles en voorbereiding tot een schitterend optreden uitgroeit wat jaarlijks door Carmencita word georganiseerd als afsluiting van het dansseizoen.
Gezien het plezier dat hij hierin beleefd, het leuke contact met de andere bestuursleden en een steentje bij te kunnen dragen voor het Sprundelse verenigingsleven zet ik me graag in als bestuurslid van Carmencita.

 

Penningmeester
Linda van Schoonhoven

Mijn naam is Linda en ik ben al meer dan 25 jaar lid van deze geweldig leuke dansvereniging, en al weer heel veel jaar bestuurslid, omdat ik zo hoop dat iedereen bij Carmencita veel plezier kan beleven. Het is zo leuk om alles te organiseren, maar de jaarlijkse voorstelling is natuurlijk wel het hoogtepunt van ieder dansseizoen. De voorbereidingen, brainstormen, kleding naaien, boodschappen doen en uiteindelijk een super optreden kunnen geven!

Wat heb ik in die jaren toch veel leuke dingen meegemaakt. Van voorstellingen, kerstparade’s en ritmefestival tot straatfestival, adje’s sterrenrevue en andere leuke dingen tussendoor. Wat voor mij een van de mooiste momenten was op onze trouwdag toegedanst worden tijdens de dienst in de Basiliek en op het feest, zo mooi. We hebben een hecht groepje gekregen na al die jaren samen dansen.
Inmiddels dus getrouwd en 2 zoons en een dochter dus geen tijd om me nog te vervelen. Ik hoop nog veel mooie momenten mee te maken met Carmencita.

Secretaris
Anne van de Lindeloof

Ik ben Anne van de Lindeloof. Geboren en getogen in Sprundel en een hart voor het verenigingsleven.
Naast Carmencita ben ik ook zeer actief bij Scoutinggroep St. Jan en Carnavalsstichting de Nachtuilen.
Ik dans inmiddels zo’n 31 jaar bij Carmencita. Helpen bij voorbereiding van een voorstelling achter de schermen, uitzoeken van kleding en wat ideeën aandragen deed ik al een tijdje, maar nu was een mooi moment om in het bestuur van Carmencita te gaan.
We hopen met het bestuur en docenten, deze mooie dansgroep nóg beter te laten draaien en Carmencita een nog groter succes te maken voor iedereen die van dansen houdt!

Esther Wagtmans

Ik ben Esther Wagtmans en woon in Sprundel.

Moeder van een mooie en lieve Dochter Quinty en heel gelukkig Getrouwd met John. Ik werk bij Eeterij t Heike in Sint-Willebrord en dit doe ik met heel veel plezier.

Ik ben sinds September 2022  een bestuurslid van Carmencita geworden. Ik ben bij deze leuke vereniging gekomen door onze dochter Quinty die hier met heel veel plezier danst.

Ik ga mezelf  met de volle 100 procent in zetten om dit avontuur te laten slagen met zijn allen. We gaan elkaar vast tegen komen. Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Tot snel.

Nikki Tack van Hoof

Ik ben Nikki Tack van Hoof, vrouw van Wesley,  moeder van Guus en Esmee en eigenaresse van kinderopvang Nikkids.

Ik dans al meer dan 25 jaar! In 2012 ben ik naar Rucphen verhuisd. Dit is best wel een eindje van mijn geboortedorp Mariaheide vandaan dus ging ik op zoek naar een nieuwe dansvereniging. Ik heb Linda een mailtje gestuurd en ik kon direct mee doen! Dat vind ik ook de kracht van Carmencita. Iedereen is welkom en dat maakt het zo gezellig!

Elk jaar zetten we met z’n allen een prachtige voorstelling in elkaar! De kleding verzorg ik elk jaar samen met veel hulp!

Ik denk graag mee en regelen zit ook wel een beetje in mijn bloed dus zet ik me graag in als bestuurslid van Carmencita.

Esther Suijkerbuijk

Ik ben Esther Suijkerbuijk, geboren in Rucphen maar sinds  2009 wonend in Sprundel met mijn man en 2 meiden Luna en Fay.  Ik ben eigenaresse van kapsalon Hair by Esther in Sprundel waar ik heel veel passie en creativiteit in kwijt kan. Ik hoop dit ook te kunnen gebruiken en in te kunnen zetten bij Carmencita!

Door een nieuw, gezellig en fris bestuur gaan we er een hele mooie tijd van maken! We zullen elkaar vast wel eens tegen komen bij een van de danslessen of activiteiten. Mocht je vragen hebben stel ze gerust !