Bestuur

Celien Wirix

(voorzitter)

Willem Verwijmeren

(penningmeester)

Joyce van Beers

(secretaris)

Ik ben Joyce van Beers. Ik dans zelf niet bij Carmencita maar mijn twee dochters Nienke en Lotte dansen allebei al vanaf hun 3e met veel plezier bij Carmencita. Bij optredens en voorstellingen waarbij extra hulp nodig is vind ik het altijd erg leuk om te helpen. Zorgen dat alle danseressen met de juiste kleding, make-up en haardracht op tijd op het podium staan is soms een hele uitdaging !

Ik zie ook een uitdaging in mijn functie als bestuurslid. Meedenken over hoe we dingen beter en/of anders kunnen doen, brainstormen over de voorstelling, wat verwachten de bestaande leden, hoe bereiken we nieuwe leden, genoeg te doen, ik heb er zin in !

Linda van Schoonhoven

(Ledenadministratie)

Mijn naam is Linda en ik ben al ruim 20 jaar lid van deze geweldig leuke dansvereniging, en al weer 11 jaar bestuurslid, omdat ik zo hoop dat iedereen bij Carmencita veel plezier kan beleven. Het is zo leuk om alles te organiseren, maar de jaarlijkse voorstelling is natuurlijk wel het hoogtepunt van ieder dansseizoen. De voorbereidingen, brainstormen, kleding naaien, boodschappen doen en uiteindelijk een super optreden kunnen geven!

Wat heb ik in die 20 jaar toch veel leuke dingen meegemaakt. Van voorstellingen, kerstparade’s en ritmefestival tot straatfestival, adje’s sterrenrevue en andere leuke dingen tussendoor. Wat voor mij een van de mooiste momenten was op onze trouwdag toegedanst worden tijdens de dienst in de Basiliek en op het feest, zo mooi. We hebben een hecht groepje gekregen na al die jaren samen dansen.
Inmiddels dus getrouwd en 2 zoontjes van 1,5 en 3,5 jaar, dus geen tijd om me nog te vervelen. Ik hoop nog veel mooie momenten mee te maken met Carmencita.

Nikki van Hoof

(website/social media)

Hoi Allemaal!

Ik ben Nikki van Hoof. Ik dans al vanaf mijn 7e jaar. In 2012 ben ik naar Rucphen verhuisd. Dit is best wel een eindje van mijn geboortedorp Mariaheide vandaan dus ging ik op zoek naar een nieuwe dansvereniging. Ik heb Linda een mailtje gestuurd en ik kon direct mee doen! Dat vind ik ook de kracht van Carmencita. Iedereen is welkom en dat maakt het zo gezellig!

Elk jaar zetten we met z’n allen een prachtige voorstelling in elkaar! Helaas kon ik in 2018 niet mee doen want wij hebben een prachtig mannetje mogen krijgen! De kleding verzorg ik samen met veel hulp al een paar jaar. Zo deed ik achter de schermen toch een beetje mee.

Ik denk graag mee en regelen zit ook wel een beetje in mijn bloed dus zet ik me graag in als bestuurslid van Carmencita.