Dansdocente Nicole

Als klein meisje heb ik zelf mijn eerste danslessen gevolgd bij Carmencita, toen wist ik al dat ik van dansen mijn beroep wilde maken. Nu vele jaren later, is mijn droom uitgekomen en ben ik alweer een aantal jaren afgestudeerd aan een dansopleiding. Naast deze opleiding heb ik nog extra cursussen en workshops gevolgd om als dansdocente zo allround mogelijk te worden.

Tijdens mijn opleiding ben ik teruggekomen bij Carmencita om hier als stagiaire les te komen geven, hierna ben ik niet meer weggegaan en mag ik inmiddels alle groepen die we bij Carmencita hebben lesgeven. Naast mijn werk als dansdocente ben ik ook als danseres in diverse shows te zien.

In mijn lessen staat dansplezier voorop, gevolgd door het aanleren van diverse danstechnieken, kracht en uitstraling. Ik probeer in mijn lessen zoveel mogelijk verschillende dansstijlen te verwerken, zodat de leerlingen steeds weer nieuwe dingen ontdekken.

Ik geniet er enorm van om mijn passie voor dans over te brengen op anderen, ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen bij Carmencita!